2018年2月6日 星期二

Follow up

能夠遇上好的 consultant 係一件超級開心的事,我不能保證每個美語世界的consultant不hard sell 及follow得好,但花媽可以肯肯地話你知, Flora係一個不hard sell 及follow up 得好的consultant,係真心關心你的小朋友。

要不是她,花花及草草英文不如咁好。
花花對答已經可以流利用英語,而且廣東話對答十分好。雙語沒難度!
草草歲半已會講cup, wall, book, throw ...等字,分出動物食物字咭沒難度!而且睇書勁專心,仲會自己拎書一個人睇(對啊!是自己拎)。


要是問我,可能性格都有影響吧。花花是活躍型草草是文靜型。但花吪要是看自己喜歡的書都會愛不惜手呢,只不過草草對任何書都會睇一餐。

如果大家有興趣都可以搵Flora傾下,佢一定不hard sell 的啊!
http://www.worldfamily.com.hk/ffp/sl/rm1603?m=H042640

沒有留言:

張貼留言